Den perfekte personlige gave

Skrevet af: Dig og Mig
Dato: 26 okt, 2020

Sponsoreret

Vil du give en personlig gave? Så er der mange forskellige muligheder. Der er dog én gave, som er den helt perfekte til formålet. Den perfekte personlige gave er en gave, som falder i modtagerens smag. Derfor kan det være meget individuelt hvilken gave, der er den bedste.

Personlige gaver til barnedåben

En barnedåb er noget helt specielt, hvorfor det er en god idé at finde en personlig gave til barnet. En gave, der forbliver barnets helt egen i al fremtid, er ideel. For at gaven ikke bare går i arv til det næste barn, kan du give en gave, hvor barnets navn står på. Det kan være gaver som:

  • At få malet et personligt maleri med navn på.
  • Et fødselsdagsflag, hvor navn, fødselsdato, vægt, længde m.m. er indgraveret.
  • En lækker og blød bamse, hvor barnets navn og fødselsdato er broderet på.
  • En tallerken og bestik med indgraveret navn.
  • Lav et gavekort, hvor der står, at du kommer med en fotobog med billeder fra fødslen og barnedåben.

En personlig gave til en du holder af

Bryder du dit hoved med hvilken personlig gave, du skal give til en, du holder af? Så overvej at lave en fotobog eller en fotokalender til væggen med specielle billeder.

Har du eksempelvis en barndomsveninde, kan du fylde fotobogen eller fotokalenderen med billeder af jer to sammen gennem livet. Det kan være billeder lige fra, at I var helt små til i dag.

Er det bedsteforældrene, der skal forkæles med en gave, vil det garanteret falde i god jord med en fotokalender med børnebørnene.

Du er måske også interesseret i…

5 sjove ting du kan lave med din baby

5 sjove ting du kan lave med din baby

Der er mange sjove aktiviteter, som både du og din baby kan nyde sammen. Jo sjovere I har det sammen, jo større bånd vil I skabe til hinanden. Det kan kræve lidt planlægning, men det vil være det værd i sidste ende. Her finder du 5 sjove ting, du kan lave sammen med...

læs mere